Tuesday, 2 November 2010

Tempat ke-2???


Korang ingat x citer pasal aku pergi UM bulan lepas??
dalam entry UM oh UM..

aku ada cerita pasal aku masuk
Pertandingan Olimpiad Statistik Antara Universiti peringkat Kebangsaan..

semalam tanpa disanka-sangka,
ak dapat msg dari aida yg berbunyi :

"Ehda, td en nadzri cal ak... then die bg taw ko dpt no 2 utk olimpiad ari 2..en nadzri slh cal..die ckp die akn cal ko esk...Congrats!"

siesly, ak tergamam jap...
memang rsa tak percaya gila..

malam tu pulak dapat message dari Miss Rashidah (mensahihkan lagi berita ni)

"Ehda, tahniah. ehda dapat tempat ke2 olimpiad statistik"

Bagi tau family aku, diorang tanya dapat hadiah apa.
aku pun tak tau..
dah target tak menang hari tu, malas la nak ambil tau dapat hadiah apa kalau menang...

baru tadi dapat call dari en.nadzri dan Miss Rashidah..
Diorang maklumkan secara rasmi nya pasal benda ni..
Pihak penganjur minta aku hubungi Dr.Ibrahim or Pn.Fathilah dari UM untuk urusan
tuntutan hadiah aka $$$$$..
jumlahnya??
aku pun tak tau..
tadi aku dh try call, tapi diorang tu tengah meeting....
nanti aku akan try cal semula...

watevapun aku syukur sangat-sangat!!!!!
Bukan duit atau hadiah yang aku kejar..
aku anggap ini adalah platform terbaik untuk aku teruskan perjuangan dalam Statistik ni...
Aku harapkan peluang untuk aku menyerlah dalam bidang ni, akan lebih terbuka....
Aminn...


6 comments:

Anonymous said...

congratez weyh...from zura;)

EFY AINAA on 2 November 2010 at 13:19 said...

tahniah laah yee :)

EFY AINAA on 2 November 2010 at 13:20 said...

tahniah laa yeer ;)

P@Nd@_LoVeR on 2 November 2010 at 14:14 said...

Zura n Efy: Thanx..=D

pikot on 5 November 2010 at 11:24 said...

congrats ehda!! =)

P@Nd@_LoVeR on 5 November 2010 at 14:26 said...

thanx pikot. =)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting