Sunday, 14 November 2010

MERAH



I LOVE RED!!!!
merah..red..merah..red..merah..red..

aku suka merah!!
kenapa??
tak tau.. apa yang aku tau aku suka merah!!
kalau boleh semua benda aku nak warna merah...
tapi.......................................
mesti ibu aku tak bagi...
yerla....
boleh sakit mata orang tengok kalau semuanya warna merah....

mmmm... tak kisahlah..
sekarang ni, warna apa pun boleh..
tapi....
kalau dapat warna merah lagi aku suka...
hehe~

aku akan sentiasa pakai baju merah apabila aku rasa aku memerlukan semangat yang extravaganza seperti waktu nak exam, test n presentation....
(memang wajiblah pakai baju merah)
and....bila aku sedih pun.. aku akan pakai baju merah...

kenapa??

aku jadikan warna merah sebagai satu terapi untuk aku mejadi lebih bersemangat..

sebagaimana garangnya warna merah itu, segarang itu jugalah semangat yang aku cuba terapkan dalam diri aku...
sebagaimana kentalnya warna merah itu, sekental itulah jiwa yang aku cuba hasilkan...


sepanjang exam yang lepas ni memang aku pakai baju warna merah :


25 oktober 2010
ni first day aku exam..
Paper ITS250
(INTRODUCTION TO DBMS)




30 oktober 2010
2nd day exam.....
Paper QMT350
(PROBABILITY & STATISTICS II)









8 November 2010
3rd day of exam..
paper QMT225
(REGRESSION ANALYSIS 1)





14 November 2010
last day exam!!!!!!!!
paper FIN203
(FINANCE I)









itulah aku...
MERAH... MERAH... & MERAH...

sesiapa yang suka warna merah macam aku????...

sini aku kongsikan personaliti berdasarkan warna kegemaran
MERAH
(ni search kt GOOGLE taw..)
  • seorang yang berdikari
  • mempunyai ciri-ciri seorang pemimpin & pemenang
  • suka mendapat perhatian dalam aktiviti sosial
  • mementingkan pencapaian matlamat, bersikap kompetitif atau bersaing
  • mementingkan kerja berbanding keluarga
  • berkomunikasi secara jujur, berterus terang dan sering menggunakan bahasa yang sinis
  • tidak suka dikongkong, yakin pada diri dan tidak suka bergantung kepada orang lain
  • kurang menjaga perasaan orang lain
  • kurang sabar
  • merancang strategi dan melihat sesuatu dalam setiap sudut
apa pendapat korang pulak....
Adakah aku begini??? hahahaha~~~


2 comments:

teyka;') said...

like gilak!!LOVE MERAH 4EVER~~mmuuaaahhh!!!
ehda,sume ciri2 mmg de kt ko r..ebat!hahaha....tp.....

P@Nd@_LoVeR on 14 November 2010 at 16:11 said...

eik.. apsal ad tapi plak??
huhuhu~~
otak aku dh lapang gyle wey!!!!
tamat suda sem 5!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting