Saturday, 27 November 2010

JOSH!!

hari ni kepala aku dah serabut dek masalah yang melanda JOSH SANTANA.
ada ke patut kucing aku yang Jejaka Idaman Malaya tu diburu kaum sejenis..
-JOSH SANTANA-

blogger-emoticon.blogspot.comhaish! aku pun tak pasti kenapa??
maybe sebab Si Jantan tu ingat Josh ni betina kowt..
almaklumlah aku kan dah "khasi" kan si JOSH tu..
mne la ad "tanda-tanda kejantanan" lagi kat JOSH...
kesian aku tengok JOSH..

JOSH yang selama ni ganas, senang kata dia Sarip Dol kampung aku ni la,
boleh ketakutan dikejar oleh SI JANTAN MIANG!!
hahahaha~~
lawak ada.. kesian pun ada...
JOSH...JOSH...
nasib ko la JOSH...
blogger-emoticon.blogspot.comsekarang ni, Josh hanya mampu berkurung di dalam rumah...
baru je nak melangkah keluar, SI JANTAN MIANG dah keluarkan suare miangnya nak pikat hati JOSH...
sanggup SI JANTAN MIANG tu tak balik rumah semata-mata mennanti JOSH kat luar pintu rumah aku..
ish...ish.. parah betul...
macammana la aku nak bagi tahu SI JANTAN MIANG tu bahawa sesungguhnya JOSH adalah kaum sejenisnya????????????

or sebenarnya SI JANTAN MIANG itu adalah termasuk dalam golongan "HOMOSEKSUAL"??????????????

mmmmmm... entahlah... aku pun tak tahu...
sabar ye JOSH.....

Aku nak share ngan korang hadiah istimewa yang pernah josh hadiahkan untuk aku satu ketika dulu.......
(gambar-gambar ni diambil SEMINGGU selepas tarikh kejadian...)

ni tak teruk sangat.. kat kaki aku lagi teruk... (maaf.. aku tak nak share gamba kaki aku tu kat sini....)
demam juga la aku lepas dapat "hadiah" ni...
dah la aku tak dapatkan rawatan kt klinik..
main ubat sendiri je.. nasib baik tak jadi apa-apa....kalau tak... tak tahulah sama ada aku masih ada kat muka bumi ni lagi ke tak...
wahai reader2 sekalian, jangan buat macam aku ni okay.. kalau luka disebabkan cakaran kucing WAJIB, MESTI pergi hospital atau klinik...
dapatkan rawatan....
sebab kuman dari cakaran n gigitan kucing sangat-sangat merbahaya!!!..
maybe aku selamat sebab aku rawat (rendam n cuci) luka-luka aku ni dengan alkohol..
sakit n pedih tak payah nak cakap la...tuhan je yang tahu...
tapi Alhamdulillah ianya berkesan....
ini adalah antara kisah duka sepanjang aku bergelar Tuan kepada Josh.............




2 comments:

EFY AINAA on 27 November 2010 at 16:15 said...

one of the reason why efy sgt taaakooottttt sama kuceng :)

P@Nd@_LoVeR on 27 November 2010 at 16:39 said...

efy ---> x sume kucing cmni... ada je yg baik... x taw la nape kucing ehda ni ganas sgt.. keturunan komunis kowt...hehehe~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting