Tuesday, 16 August 2011

Ibu Vs Facebook


Hari Ahad lepas, akhirnya lappy ibu dah keluar ospital.....
dah sihat dah....


Actually ibu baru je beli lappy ni... tak sampai setahun pun agy
tapi dh mule wat prob...
(prob with keyboard)
naseb baik la under warranty agy...
nak kata ibu guna lasak, mcm pelik la pulak....
jarang gile ibu sentuh lappy tu...

aku cakap kat ibu,
"Tula bu... adik dah cakap beli jenama ASUS.. ibu nak gak beli ****"
But seriously la dah 3 tahun aku guna ASUS,tak pernah ada masalah walaupun dah pernah terjatuh beberapa kali n on hmpir 12 jam sekalipun mmg tak panas walaupun tak guna cooler pad...
(Ceh, berangan jadi duta ASUS plak.. hehehhe~~)

Ok. bukan nak mempertikaikan isu laptop ape..
saje je..

Oleh kerana lappy ibu dah sihat walafiat
aku pun mengutarakan satu idea bernas
"Ibu kan dah tak mengajar lagi kan...daripada laptop ni terbiar tak digunakan, apalah kata ibu buat FACEBOOK.. at least berguna jugak laptop ni"

mula-mula ibu aku malas nak layan....

tapi selepas dipujuk-pujuk akhirnya :


YES!! MISSION ACCOMPLISHED!

sekarang Ibu pulak yang excited berfacebook....
sampaikan berebut beruksben dengan aku!
hahahhaha~~~

2 comments:

Anonymous said...

haha, ibu dah maju selangkah ke hadapan... nasib laptop dah ok, kalau tak berebut la kau ngan ibu... hehe

~Aisy~

P@Nd@_LoVeR on 16 August 2011 at 12:23 said...

kalo lappy ibu still x ok, ak x aja... hahahahhha~~~~~~~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting