Saturday, 13 August 2011

Cikgu Rashidah BerFACEBOOK???


Situasi : Ibu TERJAH aku yang sedang layann Facebook dan blogwalking.
Masa : 8.45 pagi
Tempat : Bilik tidur aku…..

********************************

Ibu :
Adik, cepatlah sambung cat rumah tu. Nanti dah tengahari baru sibuk nak mengecat. Lepastu bising panas lah, letihlah, hauslah,itulah,inilah.

Aku :
Ala.. jap la… Adik nak ambil tau perkembangan semasa ni..

Ibu :
Perkembangan semasa apanya kat Facebook dan blog tu. Dah cepat buat kerja..


Aku :
Eh, macam-macam ada la bu.. Adik tau pasal BONUS ibu pun lalu blog tau. Kan perkembangan semasa tu.

Ibu : 
Ada je jawapannya.

Aku :
Hehehe~~~ Ibu nak wat FACEBOOK ke?? Nak?? Nak?? Nanti adik buat and ajarkan… Lepas ni orang nak booking ibu untuk ceramah lalu facebook je.. senang. Tak ada la busy sangat hp ibu tu.. Asyik bunyi je.. FB tak ada bunyi… Tenteram sikit rumah ni… hehehhe~~

********************************

Ibu terus berlalu pergi... Malas nak layan aku…

hehehheheh~~~~~ Next time aku akn try pujuk ibu lagi untuk buat Facebook! 
(Sekali nanti ibu lagi gempaq dari aku.. x layan FB dah..main tweet2 kat twitter je....hahaha~~)

2 comments:

MisQMT337 said...

Ehda, tajuk entry ni tuju kat saya ka?? hahaha... sorrylah, nanti saya approve ur friend requests k..

P@Nd@_LoVeR on 23 August 2011 at 19:16 said...

hahahha~~ x d la miss... nme miss tersama dgn ibu sye plak.. hehhehe~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting