Friday, 8 July 2011

Cuba ler Faham Bahasa!


"Cuba la FAHAM BAHASA cik promoter oiiii!!!!!!!!
aku dah kata, tak nak tu maknanya TAK NAK la."

Semalam aku gi sebuah pasaraya ni..
Nak beli syampoo sebotol...

Aku memang BENCI geram kalau ada promoter yang melambatkan kerja aku tyme aku nak cepat...

******************
kehadapan cik promoter,

Dah memang sejak lahir aku pakai syampu Johnson n Johnson
yang ko paksa aku try syampoo ******* tu kenape???!!!
sekali aku cakap Tak Nak, maknanya Tak Nak la..
yang ko dok pertikaikan Rambut aku tak sesuai ngan syampoo baby tu kenapa???!!
Dosa ke pakai syampoo baby??
pastu ko nak bising2 pasal keTIDAK SESUAIAN;
Ko nampak ke rambut aku???
Rambut aku, aku taw la mana yang sesuai mana yang tak!!
Kalau tak sesuai pown sekali lagi aku tekankan 
"ITU RAMBUT AKU!"
Please la..
Aku taw tugas ko as promoter nak promote barang..
Tapi hormat la customer babe..
tak payah ler sampai ambil n nak letak balik apa yang aku dah pegang..
sekali lagi aku tekankan
"Aku dah kata, tak nak tu maknanya TAK NAK la"
ada paham??!!!!!!

******************

Nasib baik la aku tak kena saman parking semalam...
yerla, setakat nak beli syampoo sebotol, cam membazir aku nak gores kupon parking untuk 1 jam.
mana ler taw nak kena dating ngan promoter yang ayu tu kan..
Kerana syampoo sebotol, aku terpaksa bertapa dalam pasaraya tu mengalahkan nak memborong barang-barang dapur.
HUH!

2 comments:

Nadia said...

saba k.ehda saba.. >_<
kitew pn pnh kena cmney.
mmg angin gyler.
tp nak buat cmne, dh beliau seorang promoter. hikhikhik

P@Nd@_LoVeR on 8 July 2011 at 17:48 said...

sabo ler ni... sebab tu akk cakap dlm haty je depan dye.. pastu ,tunjuk perasaan dlm blog.. hehhehehe~~~~~~~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting