Wednesday, 6 July 2011

Cop Pengesahan



Ini entry kesinambungan status fb aku :


isunya adalah 'Cop Pengesahan'

ada sesape kat sini yang boleh 'mengesahkan' salinan dokumen-dokumen aku??

oh...
Aku dah malu ni nak gi umah tok penghulu lagi...
2 bulan dok umah dah berapa kali aku gi umah tok penghulu mintak sign..

(glemer jugak erk jd tok penghulu ni..hahhahaha~~)

ketua kampung??

aku pown tak tau siapa la ketua kampung aku ni..
dahsyat..dahsyat..
Bertapa berwibawanya ketua kampung aku kan??
sampai penduduk kampung pun tak kenal..

(bukan aku sorang yang tak kenal, ok?)


tu la, dulu suka main 'ngelat'
dokumen-dokumen yang perlukan cop pengesahan,
suruh je ibu aku yang sahkan...
sesuke haty aku je kan??
hehehe~~

Dulu zaman arwah ayah masih ada lagi best.
kalau ada apa-apa pengesahan :
dokumen yang berkaitan ngan ibu, ayah yang sahkan.
dokumen yang berkaitan ngan ayah, ibu yang sahkan.

tak payah ler nak bersusah payah jumpa tok penghulu..

tapi..
apakan daya....
Ayah dah tiada....
Ibu dah bersara...
So, no more 'cop2' lagi dh...
huhuhuhu~~

Haish!
macaman neyh???!!!!!

pikir..pikir...pikir..

'
'
'
'
'
'
'
'
'
TING!

ok, ak dh decide.
Tak maw mintak tok penghulu lg..
aku nak mintak GB sekolah rendah aku plak yang sign..
first tyme ni nak mintak cop pengesahan kat beliau...
Ok. esok aku pergi Sekolah Kebangsaan Bagan. :)
YEAH!!
hahahha~~

2 comments:

arel on 6 July 2011 at 14:27 said...

ops...
dok fb msg ngan sape tu...ehem3

P@Nd@_LoVeR on 6 July 2011 at 15:06 said...

alien dr planet mne ntah.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting