Tuesday, 10 May 2011

A1129 in memories...

A1129
Anggerik 1-Aras 1-bilik no. 29

keistimewaan A1129 :
- wifi+ streamyx!!
(selalu dijadikan 'CC' oleh sue)
- penghuni yang comel-comel belaka
(Ahaks!!)
- port best nak 'ngendap' orang lalu lalang and deting kat tepi jalan or tepi longkang
(kadang-kadang cam tengok drama!! kan senah kan??? hahha~~)
- dekat ngan FSKM!
(kalo OM lagi dekat la.. tapi kami kan budak FSKM!)

*banyak lagi kelebihan + keistimewaan die.. tapi biarlah penghuni A1129 je yang taw. hahahaha~~

Oklah... Aku duduk bilik ni 2 tahun.
dari part 3 - part 6.

Part 3 (July 2009)

Duduk berTIGA
Ehda Al-Najihah (Aku) + Husna Al Amani (Una) + Nasrah Zamzam (Nai)
kami semue sekelas...
memang apply nak dok sesame satu bilik...
so ke sana ke mari memang selalu sesame la...


part 4 (Jan 2010)

tinggal ber DUA...
just aku and Nai...
Una dah pergi Shah Alam - penerapan ke Degree in Statistics
waktu ni suram sikit la kat dalam bilik tu....
Almaklumlah dah tingal 2 orang je....
kalau nak merayap pun, angkut sekali Echa & Sue untuk meng'havoc' kan suasana..
yerla... kalo ber-2 je;
Aku pandang Nai - Nai pandang aku.



part 5 (July 2010) & part 6 (Jan 2011)

kemunculan Nur Atikah binti Ramlan (Teyka)
kembali berTIGA..
teyka 'junior' kami... 'junior' satu sem je pun...
so, dalam bilik riuh kembali....
cuma bila 'keluar' dari bilik aku banyak dengan Nai je la.....
Teyka dengan membe-membe class dye...


tamat sudah segala memori A1129...
macam-macam yang dah kami 'buat' kat bilik ni.. hahahha~~~


sem depan A1129, berpenghuni baru..
walaupun Teyka still ada di sana, tapi unit kolej dah 'tendang' dia keluar dari bilik tu....

so,siapa-siapa yang dapat bilik tu sem depan aku nak pesan satu benda je;
"softboard aku yang cun melecun gamba mickey mouse tu jaga elok-elok taw.."
sob3x.. T____T



2 comments:

Anonymous said...

mesti ko ngendap nai dating tepi longkang kan?hahaha

P@Nd@_LoVeR on 10 May 2011 at 17:08 said...

itu sudah semestinye... hahahhaha~~~~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting