Wednesday, 25 May 2011

Hadiah Terindah...

Alhamdulillah...
Allah masih meminjamkan kepada aku nyawa hingga ke saat ini..
hari ni genap 21 tahun aku dilahirkan...
< tapi sekarang belom lagi..
kena tunggu 25 Mei jam 7.45pm baru tepat-tepat 21 tahun :) >

Hari ni jugak, tepat pukul 12.15 tadi dapat satu emel :


Berdebo-debo hati ni nak bukak!!!
bila di 'klik'


Alhamdulillah..
di bezday yang ke-21 ni aku dapat hadiah yang paling istemewa sepanjang aku hidup....
dan ini juga merupakan:

Hadiah buat IBU
yang melahirkan aku 21 tahun yang lalu...

Ini juga Hadiah buat arwah AYAH
yang sampai ke akhir hayatnya mencurahkan kasih sayang yang tidak terhingga dan memanjakan aku...

Hadiah buat ABAH
yang sentiasa mendoakan kejayaan aku....

Hadiah buat ABANG
yang menjadi sumber 'kewangan' aku...

Hadiah buat AKAK
yang tak putus-putus memberi moral support kepada aku...

Hadiah buat ABG JOE
yang sentiasa sanggup bersusah payah menghantar aku ke Perak setiap sem.....

Hadiah buat PENSYARAH-PENSYARAH
yang telah banyak mengajar dan mendidikku...

Hadiah buat KAWAN-KAWAN
yang sentiasa ada disisiku setiap masa....

Alhamdulillah, setelah 3 tahun berlalu..
Tamat sudah Pengajian aku di UiTM sebagai Pelajar Diploma Statistik (CS111) UiTM Perak...

selepas ini????
menanti keputusan untuk penempatan ke Ijazah Sarjana Muda UiTM...

Dan sekali lagi,
Buat keluargaku, Guru-guruku, Pensyarah-pensyarahku, dan semua Rakan-rakan seperjuanganku

TERIMA KASIH SEMUA!!!!

p/s : Mawe Rosli suruh ucap terimakasih kat dye sebab dye kate dye la yang jd 'moral support' (ala2 sumber inspirasi) utk ak sepanjang sem ni...yerla layankan je.. tq mawe........................ ;p




4 comments:

Anonymous said...

hahahah..
asal tulisan utk ak kecik je??
ni xadil...
hehehhe
=)

P@Nd@_LoVeR on 26 May 2011 at 08:35 said...

mawe,
hahahha~~ yg penting ad kan???...
kecik tu kan comel.. hahaha~~
ak dh tunaikan permintaan ko dh...
;p
permintaaan ak jgn lpe... lalalalalala~~~~~~

MissQMT337 said...

mawe rupanya...ehda, sebetulnya kena kasik bold dan besarkan font, barulah terserlah keikhlasannya....
to all ex-STA6A : Selamat Meneruskan perjuangan ke peringkat yang lebih tinggi.. Pengalaman yg lalu jadikan guru.. Tahniah kepada semua kerana berjaya menamat pengajian diploma.. Apa pun keputusannya, semuanya adalah rezeki dari Allah.....

P@Nd@_LoVeR on 26 May 2011 at 14:02 said...

hehehe~~~ bkn x ikhlas miss, cme kurang ikhlas je..hehehe~~

TQ miss.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting