Thursday, 5 May 2011

Majlis Perpisahan Semester 6 (CS111)

28 April 2011
Majlis Perpisahan Pelajar Semester 6 Diploma Statistik (CS111) UiTM Perak
di Dewan Makan Kolej Indera Sakti
12.00 tengahari - 1.00 petang
26 orang pelajar + 11 orang pensyarah.

GREAT thanx to Penasihat Akademik (PA) part 6, Pn.Hjh.Zurina Mansor
yang sudi menaja majlis ini.
BIG thanx untuk Koordinator Program (KP), En. Nadzri Mohammad & semua lecturer Statistics yang sudi hadir ke majlis ini.

Menu:
Nasi Putih, Ayam blackpaper, Sambal udang, Asam Pedas ikan pari, Sayur campur & Air sirap limau.

Majlis ni tak formal
memandangkan kesuntukan masa + ketiadaan tempat nak buat majlis yang lebih formal,
so seadanya je la majlis ni.

lepas semua tiba,
terus baca doa then makan!!




selepas semua selesai makan,
En.Nadzri (KP) berucap menyampaikan amanat-amanat terakhir untuk kami semua...

-bahang sedeyh dah mula sampai waktu neyh-

Habis En.Nadzri berucap, barisan pensyarah minta ucapan dari wakil part 6...
siapa????


tak tahu nak cakap apa sebab tak prepare apa-apa pun..
just said thank you and sorry to all lecturers...
waktu aku bagi ucapan neyh, tengok ada lecturer yang dah mengalirkan air mata.
Lagi-lagi tengok our PA menangis.. Our PA dah macam 'ibu' kami semua..
aku pun jadi sebak...
suara dah mula berubah....
cepat2 habiskan speech. OH! tak sanggup!!!

lepas tu, sesi potong kek bersama our PA.







Then, sesi salam2 n bermaaf-maafan....
and lastly sesi BERGAMBAR!!!

BOYZZZZZZZ

Berdiri (kiri)
Jamal, Am, Azdi, Marcos, Pn.Norleha, Miss Najwa, Miss Rozaimah, Hannan, Mawe, Abu

Duduk(kiri)
Miss Iza, Miss Rashidah, Sir Sapuan, Sir Sayed, En.Nadzri, Zaid, Miss Hasliza, Pn. Zurina, Pn. Lia

GURLZZZZZZZZZ
Berdiri (kiri)
Aini, Wani Omar, Erni, Echa, Wani Fendi, Ana, Aida, Bedah, Syida, Nai, Pn.Norleha, Lia, Nisya, Anik, Miss Najwa, Miss Rozaimah, Wana, Sue, Shiba, Ain

Duduk (kiri)
Miss Iza, Miss Rashidah, Sir Sapuan, Sir Sayed, En.Nadzri, Ehda (Me), Miss Hasliza, Pn. Zurina, Pn. Lia

TOGETHER!!
FIRST BATCH DIPLOMA STATISTICS UiTM PERAK!
Berdiri (kiri)
Echa, Aini, Ana, Wani Omar, Erni, Wani Fendi, Syida, Bedah, Aida, Nai, Pn.Norleha, Nisya, Miss Najwa, Anik, Miss Rozaimah, Lia, Wana, Sue, Shiba, Ain

Duduk (kiri) - Kerusi
Miss Iza, Miss Rashidah, Sir Sapuan, Sir Sayed, En.Nadzri, Ehda (Me), Miss Hasliza, Pn. Zurina, Pn. Lia

Duduk (kiri) - Bawah
Am, Azdi, Jamal, Zaid, Hannan, Mawe, Abu, Marcos

Alhamdulillah..
Selesai semuanya....

Sekalung penghargaan dan terima kasih buat semua pensyarah Statistik UiTM Perak.
Kalian semua telah mengajar kami dari kami 'zero' tentang dunia statistics ini hinggalah insyaAllah we'll be the HERO!
Jasa dan sumbangan kalian terlalu besar dan tidak mampu kami balas. Hanya iringan doa kesejahteraan buat kalian dan ingatan yang tidak akan pernah luput dari memori kami yang mampu kami berikan..
Kami pohon kemaafan diatas semua khilaf kami...
Halalkanlah semua ilmu yang telah kalian berikan...
dan sekali lagi

TERIMA KASIH SEMUA!
Iringilah kami dengan doa dan restu kalian agar kami terus berjaya dalam mengejar kejayaan duniawi & ukhrawi...


2 comments:

EKYN on 5 May 2011 at 20:38 said...

Amin Ya Rabbal Alamin :)

MissQMT337 said...

Kepada semua STA6A, Selamat meneruskan pengajian ke peringkat degree... Moga kecemerlangan ditingkat dan dikekalkan....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting