Friday, 29 April 2011

TRUTH or DARE

Pada suatu masa dahulu...
telah membuat satu deal..

DEALnye adalah :
"Dalam masa 24 jam tak boleh guna nama panggilan or ganti nama selain
NASRAH-JIHA. Barang siapa yang tersilap akan didenda dengan TRUTH or DARE"

setelah berakhirnya tempoh itu, maka
kesilapan
NASRAH : 9 kali
AKU @ JIHA : 11 kali!!!!

so, balance denda telah dijalankan pada hari Selasa, 26 April 2011
NASRAH : 4 kali
AKU @ JIHA : 6 kali

so pe"denda" nye adalah Aida n Teyka..

ok..
Aku n Nai kompem-kompemla pilih TRUTH..
tak mo r pilih DARE, ntah ape bende merepek la nty yang dyowg suh buat.
sampailah semuanye settle...
Bgtaw jelah ape yang dyowg nak taw sgt..
tp majority kompem2 korek soal haty n persaan!
hampeh!

dah settle semua sekali,
tibe-tibe dyowang sibuk nak suruh pilih satu DARE setiap seorang...
diorang ada standby 6 DARE..
So, boleh pilih salah satu...
Kalau tak sanggup buat, boleh pilih yang lain tapi tak boleh reverse ke DARE yang sebelumnya..
(Kiranya seorang ada 3 kali peluang la....)

cabutan pertama :
Aku kene nyenyi lagu JIWANG aka 90-an beserta dengan EMOSI dan memakai "sumthing" di kepala...

konklusi : X MAW BUAT!!!

cabutan kedua:
Kena turun bawah (tepi jalan bawah blok Anggerik ni) tahan 3 orang yang lalu. tanya nama.

konklusi : Lagi la X MAW BUAT!!!

cabutan ketiga n terakhir.


Macam nak nanges nak buat benda neyh...
dah la tak boleh reverse buat denda-denda sebelum ni..

Kalau taw, kompem aku buat yang first tu..huhuhu~~
Memang lama gila aku nak settle denda neyh.
Dekat sejam la jugak bru bleyh settle...
Alangkan nak cakap SAYANG kat family aku pun susah,
ini nak cakap dekat ...
Dahlah dyowang siap record aksi aku nak settle kan dende ni!
AAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGHHHHHHHHHH!!!!

nai pun sampai ke cabutan ketiga jugak..
dia dapat:

dia x de la susah sangat..
buat je la....

tak pe..tak pe..
AIDA AZIZ. ATIKAH RAMLAN.
Ada ubi, ada batas;
Lain hari, KOMPEM aku balas!
huhuhuhuhu~~~~~

3 comments:

arel on 1 May 2011 at 05:47 said...

like1000x

teyka said...

jiha ! hahaha.... danke ko.. syiok woo wat nie.. jom wat lagi jom.. ;p

P@Nd@_LoVeR on 28 June 2011 at 15:17 said...

blenye nk wat lg cik teyka oi... kite dh x bersame dh... huhuhu
kalo buat lg pown, kali ni ko plak..buek ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting