Saturday, 30 April 2011

Ter'forecast' kah?

Syukur, Alhamdulillah.
Hari ni jam 12.00 tengahari
berakhir sudah final exam semester 6..
Paper Business Forecasting.
ini juga insyaAllah menjadi paper terakhir untuk Diploma...

So far soalan forecasting ok...
yang tak oknya just "penjawab"nye la...

seriously, aku hanya study forecasting ni dalam tempoh tak sampai beberapa jam sebelum exam.
Hari-hari terakhir di Seri Iskandar super duper busy..
macam-macam benda nak diuruskan...
pasal kolej la..biasiswa la..sijil la. itula. inila
(memang kerjanya "tawaf" UiTM Perak neyh)
lagi-lagi urusan berkaitan scholarship.
berpa kali turun naik HEP...
huhu~~

Start study untuk paper ni Hari Jumaat pukul 8.00 malam!
so, kesimpulannya??
Hmmmmmmmmmm...
Faham-faham sendirilah....
Bila keluar soalan theory, kire berapa ekor lalat lalu depan mata lah jawabnya...

watevapun tak bleyh nak cakap lebih-lebih,
memang SALAH SENDIRI!
siapa suruh tak study kan?kan?kan?

Ok settle paper forecasting
sempat bersalam-salaman dengan dak-dak ni...
Alhamdulillah, mata aku tak banjir hari ni...
Empangan masih kukuh.
but quite sedeyhla... Dah lama together-gether...
After this, tak tahulah dapat sama lagi ke tak......
hhuhuhu~~~

Sempat snap pic bersama.........
(tapi... ramai yang dah balik dulu..sob3x)


Watevapun korang sume;
jaga diri baik-baik k...
Ada umur+rezeki kita jumpa lagi...
Lepas ni kite "gado-gado" kt FB je la....

2 comments:

erni on 1 May 2011 at 10:03 said...

tka care ehda..jgn lupe aku ok!

P@Nd@_LoVeR on 6 May 2011 at 08:06 said...

tc 2 erni.... mne bleyh lupe..lg2 bahu ko as bantal aku... hehehhe :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting