Friday, 15 April 2011

Buat Cayang-Cayang Semua...

Alhamdulillah
hari ni Project Forecasting (last project yang kena submit)
telah berjaya di submit..
Presentation untuk proposal MR pun telah settle...
(credit to Nai n Sue yang "secara bertuahnya" terpilih untuk presentation.hehe~)

THANK YOU VERY30000x MUCH
untuk semua membe group aku..
(Sue, Echa Aida n Nai)

Kita dah sama-sama berusaha untuk buat yang terbaik...
so, kita tunggu je lah hasilnya...

Nak tahu satu rahsia GROUP kami???
KAMI SENTIASA MENJALANKAN LUCKY DRAW METHOD DALAM PEMBAHAGIAN KERJA!!
(Sape belajar Statistik pasti taw kan main advantage *SRS ni; NO BIAS)

Actually aku nak dedicate entry ni untuk group members aku.....
SUE-ECHA-NAI-AIDA

Echa n Sue,
Kita dah satu group since part 1 lagi kan???
WOW!! sampai part 6 kita still bersama...
Kita memang SERASI kowt... hahaha~~

SUE...
first of all sori sebab selalu BULI ko.....
thanx SABAR je dengan angin puting beliung aku....
Tempat aku bermanje-manje n menggedix..
Sebab ko selalu layan aku macam adik ko..(padahal ko tu muda sehari dari aku!)
Walaupun ko selalu "ngelat" dengan group discussion
(SILAT memanjang!!-rasa macam nak KARATE je bila ko cakap "Aku ada silat malam ni".. "Aku ada meeting malam ni".. GGGRRRR!!!)
..
tapi aku suka "style" ko dengan "RELA DIDENDA + BAGILAH tugasan APA je"..
Ko akan buat, tanpa banyak songeh.
n walau penat macamana pun blogger-emoticon.blogspot.com, ko tetap settlekan kerja-kerja yang kitorang dah bagi..
(sampai boleh tertido sambil menaip!!!!!-KANTOI!!hahha~~)

ECHA,..
thanx sebab terlampau banyak SABAR dengan aku..
kaulah AKAK aku!! walaupun hakikatnya ko lagi muda dari aku..hehe~~~
kau seorang yang BERANI menyuarakan and menegakkan pendapat ko...
and kaulah insan yang penuh KEMATANGAN dan MOTIVASI blogger-emoticon.blogspot.comdalam menghandle apa pun masalah...
satu lagi aku cukup terharu dengan sikap "MENGHARGAI" orang lain..
Thanx Cha.. Bila aku dah penat-penat and "berangin", kata PENGHARGAAN dari kau menyejukkan aku..
Aku suka magic word kau
"Terima Kasih Dik.."

NAI....
kaulah insan yang selalu menghadapi pasang surut aku,
melayan kerenah Budak Kecik aku..
Sebab tu aku panggil ko "MOMMY"...
mmmm..waktu part 1 dulu pun pernah 1 group CTU dengan ko...
Ko TAKUT dengan aku kan waktu tu???hahahah~~
tapi lepastu kita jarang satu group..
Bila dah naik Part 4 baru kita banyak together-gether..
dalam group ni aku bagi medal PENGHIBUR blogger-emoticon.blogspot.com untuk ko!!!... Terharu tak???hehehe~~
since u're my ROOM3 + CLASSM3;
2 in 1!!
So, banyak kerja-kerja group yang dah last-last minute (editing -kerja aku);
bila aku tak sempat aku drag ko sama untuk buat...
Thanx NAI sebab sudi hulurkan BANTUAN kat aku di saat-saat genting....


AIDA...
kita mula rapat bila "mereka" dah tinggalkan kita pergi S.Alam...
Selalu ada KIMIA bila buat SALAH..
dulu jarang nak bertego...
tapi NOW??
terlebey "tego" sudaaa... hahaha~~
dalam group ni kau seorang PENDENGAR yang hebat..
manusia COOOL blogger-emoticon.blogspot.comyang menenangkan 'kegelabahan'...
Bila aku dah macam MERAPI nak meletus, ke"coool"an ko banyak
bantu untuk menyabarkan aku...
Aku KAGUM dengan KETELITIAN n KEKEMASAN kerja ko....
ko pun macam Nai, disebabkan ko ni jiran tertangga aku,
selalu aku drag untuk kerja-kerja last minute...

Konklusinya;
Setiap individu dalam group ni ada BERMACAM-MACAM perangai...
ada KELEBIHAN n KELEMAHAN masing-masing...
n bila kita BERSATU tertutuplah segala KELEMAHAN,
terserlahlah segala KELEBIHAN yang ada..
n yang paling penting...
barulah semua TUGASAN untuk kita dapat disempurnakan blogger-emoticon.blogspot.comdengan SEMPURNA...

And LASTLY,
Aida, Sue, Echa n Nai..
Memandangkan korang ni "diam" je...;
Andai ada:

(1) TerKECIK HATI dengan kata-kata aku yang tak bertapis
(2) TAK PUAS HATI dalam pembahagian kerja-kerja extra...
(3) Terasa seperti diSISIHkan atau terPINGGIR
(4) Menyampah dengan RIBUT TAUFAN blogger-emoticon.blogspot.comaku..
(5) Menahan perasaan dengan KECEREWETAN aku

Aku mohon maaf untuk segala-galanya sepanjang kita kenal + "KERJA" sama-sama..
I'm NOT PERFECTIONIST
tapi seboleh mungkin aku nak kita sama-sama berusaha untuk menghasilkan sesuatu yang PERFECT.

blogger-emoticon.blogspot.comTERIMA KASIH BANYAK-BANYAK!!!
CAYANG KOWANG SANGAT-SANGAT!!!blogger-emoticon.blogspot.com

*Simple Random Sampling a.k.a. Lucky Draw Method



blogger-emoticon.blogspot.com

2 comments:

sue said...

hahaaaa..cne bleh kantoi nih??
huhuuu..aida la ni..heee..
ponek bona la 2..wahahahahah...
ape2 pon,,,ak akn mrindui korg sume..
waaaaaaa..cdeyh la plak..
huuu..insyaAllah kte jmp ag...;)
fren 4 eva~

P@Nd@_LoVeR on 6 May 2011 at 08:05 said...

mesty r.. sume aida stowi. hahahaha~~

penat.penat. silat lg. ;p kate smpy part 5 je busy, ni melarut2 sampai part 6. ap kes??? nseb bek aku ni leader yg baik, bleyh kompromi.. hahahhahaha

cedeyh..cedeyh..huhuhuhu~~~~~ x d sper nak tlg ikat rmbut ak agy dah.sob3x

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting