Tuesday, 12 April 2011

"Last lecture week" Syndrome

Sempat la plak aku nak berblog di pagi2 hari neyh..
Petang ni ada test lagi.. n macam biasa baru nak bukak buku pagi neyh..
Adeh........

Petang ni Test 2 for
Design & Analysis of Experiments (D&A).
Now, aku ngah mengadap senarai formula..
3 soalan je yg keluar petang ni
(RCBD, Latin Sqr n 2 Factorial Design...)
tapi formula mengalahkan nak jawab 10 soalan..
huhuhu~~~

"Syndrome minggu last kuliah"

dah meresap kat aku n membe2 aku...
biasa r bila mgu last, test berderet-deret...blogger-emoticon.blogspot.com
final project plak beratur nak kena submit...
ditambah plak dengan MUET...
huhu~~

Tapi nasib baiklah gak sebab test untuk minggu last ni sume test yang tekan kalkelater...
Kalau kena yang "membaca", maw nyer aku minum air rebusan buku..
project pun tinggal satu je lagi yang tak settle...

Lately,
sume "berangin" semacam je..

Kalau dulu, aku, aida n nai g class mulut mengalahkan murai tercabut ekor..
Sepanjang jalan ada je cerita. Non-Stop. Sampai class pown tak habis agy...
Tak kira la pagi ke petang ke malam ke..
sampai lecturer pown naik poning..

La ni...
Sume keluar bilik dok diam BEKU blogger-emoticon.blogspot.com je...
Muka macam blogger-emoticon.blogspot.com manusia Tak Berak Seminggu...
hahaha~~~

yang lagi tak boleyh bla,
b4 diz sume hati kayu...
dh immune dengan ke"lazer"an...
now, semua hati mcm Span.
pantang silap sikit, mawnyer nak Sentap..
mawnyer nak "berapi"
hahahha~~

Sabo je la.....
AAGGGHHH!!blogger-emoticon.blogspot.com
masing-masih dalam kestressan tahap
embok nak lepaskan merong g berperang...

Wat kawan-kawan sume..
jom rilex sekejap...
layan video kenangan kita semua...


video



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting