Sunday, 7 April 2013

Pertandingan Mewarna & Ceramah Keibubapaan Anjuran KEMAS Parlimen Klang


Assalamualaikum semua!!!
Lately, aku mengalami kemalasn tahap gaban untuk mengupdate blog.
Tapi hari ni merajinkan diri juga....

Kali ni nak cerita pasal aktiviti aku hari Sabtu lepas (Semalam).
Dek kebosanan dan ketensen-an menghadap kerja yang berlonggok-longgok
 aku merajinkan diri yang semmangnya rajin ni untuk follow akak menghantar Izzah ke pertandingan mewarna di Dewan Taman Suria Pendamar..

Nama penuh event ini ialah
Pertandingan Mewarna & Bengkel Keibubapaan Anjuran KEMAS Parlimen Klang

Untuk pertandingan mewarna, setiap tadika KEMAS di Parlimen Klang perlu menghantar wakil seramai 10 orang termasuklah tadika Izzah (Tadika Baitul Islah)..

So, jom tengok gambar-gambar  kat bawah ni :

Sesi Pendaftaran

(Izzah and the gang..)






Bersiap sedia untuk memulakan pertandingan




Pertandingan bermula!!!!!



****Kakak mewarna kat belakang, Baby buat hal sendiri...
Ibu bapa pula perlu mendengar Ceramah Keibubapaan

(p/s : Aku yang tak jadi ibu pun lagi ni, join tau! Tak salah kan.... Kegunaan masa akan datang jugak..hehehehe~~) 





Majlis Penutup & Penyampaian Hadiah



and tak sangka, IZZAH MENANG!!!!
Izzah dapat nombor 8 daripada lebih kurang 100 orang peserta!!!


Inilah hasil lukisan Izzah...
Dia tak warna background......
Akak lupa nak ajar dia suruh warnakan background..hehehe~~


So, tak sia-sia lah hari Sabtu aku... ;D

p/s : sekali sekala mencari pengalaman untuk masa depan.. hakhakhak~~



1 comments:

yasira rusydinah izni yahya on 8 April 2013 at 03:01 said...

Congrats adk izzah...Tmpt ke 8 dr 100 org..hebat kot.. ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting