Wednesday, 11 January 2012

Korang perasan tak??


Super Ring Riang.. Super Ring Lazat...Super Ring Super.. Jom Bergembira... lalalala~~~~~~~~
Korang perasan tak SUPER RING sekarang dah LAIN????!!!!
ke aku sorang je perasan?
Eh, tak la!!! membe aku Cik Susue pun perasan!!!

Dulu kecik-kecik kalau makan super ring
yang sebungkus doposen tu
dengan rasa keropok tu yang 'padat' + rangup
and sebungkus penuh ngan super ring...

Beberapa tahun kebelakangan ni,
Super ring cam dah kureng bez..
Kalau beli yang besar tu pun, isi dalam dia separuh je la...
apatah lagi kalau beli yang doposen tu (eh, sekarang dah tigeposen!)
boleh dikira berapa ketul super ring dalam tu..
Rasa dia pun dah tak 'padat'.. cm kosong je..
(haish!! aku tak tau la nak terangkan camana...)
yang penting dah tak berapa nak sedap!!

Dulu Vs Kini

walaumacamana pun rasa Super Ring ni tetap tak memudarkan rasa CINTA aku terhadapnya...
nyum..nyum..

Yang sekarang, Kalau korang beli Super Ring dah lain dah...
Isi dia dah bertambah...
Size Super Ring punya ring tu lebih kecil..
Jadi, bila dia dah kecil
ring tu rasa sangat padat.
Bila makan.. OWH!!! Nikmatnya!!!!!!!!!!

First time aku perasan kelainan ni
bila makan Super Ring yang atok belikan bulan lepas..
Mula-mula cam pelik..
Ingatkan Super Ring versi cetak rompak
Almaklumlah dah terkena sekali... (baca sini)..
usha kat pack dia tengok cam Original...
Then, beberapa hari lepas tu aku beli pulak..
yup memang CONFIRM super ring dah lain!!!

HIDUP SUPER RING!!!!
heheh~~

3 comments:

Meen said...

yunx, aq curious ni.sapa atok?

P@Nd@_LoVeR on 12 January 2012 at 12:47 said...

hehehe~~~

Az said...

u da jumpa pgnti i?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting