Saturday, 7 January 2012

Frustrated


First paper;
STA 500 (Nonparametric Statistics)



hmmm...
memang dah nasib kitorang kowt..
Bila batch kitorang je
mesti ada problem...
mesti dapat soalan lain dari yang lain...
dulu waktu diploma
paper OR and Probability II..
Nasib baiklah dua-duanya memberi hasil yang membahagiakan..
tapi untuk paper ni?
entahlah...
Berserah sahajalah...
Dah cuba buat yang terbaik...

Tapi walau macamana pun,
rasa kecewa tu tetap ada..
sebab ini adalah satu-satunya subjek statistics yang aku ambil untuk sem ni 
and ini adalah favourite subject aku yang aku sentiasa aim untuk dapat yang TERbaik...

Tapi bak kata my 'atok'
benda dah lepas.. Tak boleh buat apa...
pasrah n doa je la..

Now, preparing for the next paper (DATABASE) on 10 January 2012... ;-)

3 comments:

Anonymous said...

"my 'atok'"? :)

Natsumi Natasya on 8 January 2012 at 10:33 said...

x pe la kak ehda!!benda dh lepas....apa2 pown focus yg lain plak...all the best tau!!!

P@Nd@_LoVeR on 8 January 2012 at 11:42 said...

@mr/miss anon: =)

@Natsumi Natasya, yup2.. bende dh lpas, nk wat cmne lg kan... thanx.. :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting