Tuesday, 10 January 2012

Database Oh Database..


10 January 2012
2.15pm - 5.15pm
Database Management System

ini Paper ke-2 aku..

nak kata dah ready nak jawab, entahlah...
dengan notes aku yang sangat suci tanpa sebaran 'kekotoran';
aku pun musykil apesal la 'bersih' sgt notes aku ni...


Walaupun 2 hari ni keadaan kesihatan fizikal + emosi aku
yang kurang baik agak menganggu preparation aku untuk paper ni ;
tapi aku harap hari ni semuanya akan berjalan lancar....

Good Luck Kawan-kawan!! :D

p/s: Teringat kat Sir Sabarudin (kalau tak silap, Sir sekarang dah jadi Prof. Madya) yang ajar subject database ni waktu di Perak dulu.. :)


1 comments:

Mohammad Thaqib Mohd Zaki on 10 January 2012 at 07:00 said...

Database best..!! Perlu untuk website. Guna joomla lagi senang daripada easyphp or mySQL. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting