Sunday, 26 June 2011

Chipsmore di hatiku...

Hari ni nak story pasal biskut peberet aku waktu zaman duduk ostel sekolah menengah dulu (ASPUTIGS)...


-Chipsmore Butter Crunch-

Zaman kegemilangan kami & Chipsmore -2007..
Waktu form 5...
Memang hantu biskut Chipsmore masing-masing
(Budak meja stadi aku : Aku, Iema, Atul, Lina, Ain Shahri n Shida)...

Biskut ni memang WAJIB ada dalam LOCKER BUKU aku..
besela
Dak ostel kan memang selalu kelaparan...
hahahha~~~

actually,
Locker buku aku kat bilik prep pun telah ditransform dan diwakafkan menjadi locker makanan bersama... hehe~~
Memang tak ada seketul buku pown dalam tu.
hehehe~~
Bukan sengaja....
sebab
Aku dapat locker buku bahagian bawah,
so, kalo banjir memang kompem2 tenggelam..
daripada menanggung risiko buku yang rosak, baik aku letak makanan je..
Tak ada lah rugi sangat kalo basah pun..
Betowl tak??
hehhe~~~~~

Yang selalu supply Chipsmore n ape2 jenis biskut dalam locker aku tu ialah my fren Razmarima aka Iema...
P/s: Iema, Halalkan yer segale biskut2 ko yang kami dah telan.. hhehehe~~

Nyum..nyum....
Sangat seronok mengunyah Chipsmore waktu prep..
Tak kira lah prep petang ke prep malam ke prep ujung mgu ke...
Asal lapo, bukak Chipsmore...
Makan ramai-ramai...
Bila warden round check, nyorok chipsmore bawah meje...
hahahahahha~~~~~

Waktu tu, setiap bungkusan chipsmore ada dapat kad2 ni :

-Kad Chipsmore-

So, aku dijadikan 'pemegang amanah' untuk menyimpan kad2 ni....
Layannnzzzzzzzzzzz...

Hari ni aku selongkar balik kotak2 yang menyemak dalam bilik aku neyh...
Sekali terjumpa balik bendaalah ni...
tu yang terus teringat n buat n3 ni..
hehehe~~

P/s : Cube korang teka, berapa banyak kitowang telan chipsmore sepanjang tahun 2007... hehehe~~
-Cuba teka berapa banyak???-


3 comments:

Anonymous said...

aku teka 111. haha.........
Btl tk ehda?

P@Nd@_LoVeR on 27 June 2011 at 15:06 said...

Salah.salah.
Pliz try again later.
hahahahahha~~~~~

razmarima on 28 June 2011 at 15:01 said...

ap yg pnting ak bangge skrg kerna prnh mnjadik duta kpade chipsmore satu mase dahulu...hahaha:P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting