Wednesday, 26 December 2012

Take A Break!


Wohoooooo!! Lamanye tak merepek kat blog ni!!!!
uhuk! uhuk!!
 BERHABUK! BERSAWANG!

Now, tengah pulun siapkan project..
Minngu depan dah mula exam dah....
So, lpas exam le nanti baru boleh hupdate blog sampai lebam biji mata.
macam bizi bebeno je sem ni,
sampai nak merepek kat blog pun,
macam tak ada masa (bajet bizi mengalahkan PM nak PRU13!)

tapi dalam senak-senak otak mengadap project,
sempat lagi malam tadi dok mengusha Jackie Chan dalam CZ12.
(nak release tensen la kononnnnnnnnnnyeeee)
TERBAEQQQQ!!!

and macam biasa, kalau tak menggedix depan camera memang tak sah!
btw, waktu habis tengok wayang tu AEON dah tutup dah...
yerla dah pukul 11.00++ malam...
tapi peluang ni la nak buat AEON Bukit Tinggi tu macam kami yang punya!
yeah!!!!!!!

Snap..snap...snap..
[enjoy with them!]






'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
p/s: Gamba ni kene kecik2 sikit.. hahahha 


3 comments:

hehehe said...

gamba kecik tu lawa ar hehe

Az said...

semoga u berbahagia

P@Nd@_LoVeR on 27 December 2012 at 19:04 said...

mr.azfar, tq. semoga u berbahagia juga.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting