Thursday, 22 December 2011

Statistics dihatiku....


"Statistics di hatiku....." (10000x)

Satu je lagi tugasan yang perlu diselesaikan sebelum
rasa lega ( Phase 2)..

Project terakhir yang perlu disubmit bagi semester ini ialah project for Non-Parametric Statistics.
Due date nya ialah ESOK (23 DISEMBER 2011)
and yang paling "MENARIKNYA" ialah
kami satu class TAK MULA BUAT APA-APA LANGSUNG!!
memang kerja gila!

So, malam ni,
telan Radix 3 gelas
pulun buat project ni dari A to Z!!!

kena buat apa??
meh aku cter sikit.....

29 November lepas, Dr. e-mailkan project ni ke acc e-mail aku ..
(kirenye hampir sebulan gak la project ni diberi...)


setelah di download :


Didalamnya terkandung :

 response daripada 287 orang respondents .


terhadap

84 VARIABLES (QUESTIONS)



untuk di analyze!!

SO???
Sama-sama doakan kami berjaya menyiapkannya dalam SATU MALAM yer...
huhuhuhuhu~~ T_T

2 comments:

azira on 25 December 2011 at 03:28 said...

Haha. Degree tak macam banyak pulak kan assignments dia. Btw, kita masih dalam dilemma nak further degree apaaa lah kakak -___-

P@Nd@_LoVeR on 25 December 2011 at 11:10 said...

yup.. every subject ad project.... ble dh hujung2 sem ni memg gelabah la.. semue bende nk kene submit... huhuhu~~~~~~~~~

dulu kite pown cmtu gak... kompius... dh last2 minute bru pasti nk pilih ape....

hmmm... cbe list kn pro n con setiap prgrm2 dlm pilihn.................

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting