Wednesday, 28 December 2011

Lega (Phase 2)


Alamak..
Lupe plak nak update about "Lega (Phase 2)"
p/s : ini kesinambungan entry "Lega (Phase 1)"

23 December 2011
jam 4.37 petang
aku dah boleh menarik nafas lega...
Settle semua project + test.

Dalam mengcompletekan
project and test,
yang paling "sakit" bila menyiapkan project Nonparametric Statistics......
So, hari ni nak imbas balik keadaan kitorang dalam proses menyiapkan project stat ni....

**********************************************

Minit-minit pertama aku mula buat project stat :





Then, tak lama selepas itu
bilik kami (Aku + K.Syida)  dikunjungi oleh beberapa orang classmates aku..
Nak join wat project Stat ni...
(Echa + Wani Omar + Liya + Susue + K.Wana)
Kami memang ber'kampung' dalam bilik ni..
Bermula jam 9.30 malam (22 December 2011) hingga 6.00 petang (23 December 2011)
The toughest day....

Malam tu masing-masing tido sekejap je-bergelimpangan dalam bilik aku..
Aku n Susue memang tak tido langsung malam tu..
Telan Radix sampai 2 cawan....
(Nasib baik la baru memperbaharui stok Radix.hehe~~~) 

Then, (23 December) sambung buat project tu for the whole day..
Dengan masing-masing TAK MANDI!!..
Makan pown, nasib baik kitorang ada "Papa Zaid" and "Mama Shiba"


so, buat order melalui "Mama Shiba" nak makan apa,
Then "Papa Zaid" belikan...
hehehe~~


Alhamdulillah,
petang tu kol 4.37petang, project aku siap..
terus g print then bagi kat "Mama Shiba" untuk proses penghantaran..

Settle semua dalam kol 6 lbih,
aku balik bilik..
Sampai-sampai je..
Mengucap panjang..........................................
(Budak-budak ni dah tak ada... Masing-masing 'berterabur' gi print + binding....)
apa dah jadi dengan bilik aku????
AAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGHHHHH

*Boleh main cari bende tersembunyi ni*

Baru perasan..
begini rupenye keadaan bilik aku!!

Ya Allah...........................

Nasib baik la, bila dah settle semua
budak-budak ni datang semula bilik aku untuk proses pembersihan dan pengemasan....
hehehe~~~~
TENKIU EBERIBADI!!!

**********************************************

walau macamana pun
Alhamdulillah..
Semuanya dah settle...
Sekarang ni just prepare for final exam.... ;D


2 comments:

violet dihatiku on 28 December 2011 at 16:01 said...

pe pn thanks jiha....tnpa kau tentu x ciap projek kite.....heheheeee

P@Nd@_LoVeR on 29 December 2011 at 07:33 said...

hahaha.. welkem.. over la tu.. tanpa aku pown leyh siap gak.. bkn byk sgt pown ak tlong kowang... jwpn ntah betowl ntah idak.... ;-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting