Wednesday, 23 February 2011

Open sudaaaa..

23.02.2011
Aku buka blog ni semula..
No private-private dah...

Memandangkan aku dah tak private,
Aku dah remove beberapa entry dan komen yang "kureng" sesuai untuk tatapan umum..

So??
Malas nak cerita panjang-panjang..
Malam ni aku ada test Forecasting,
Wish me luck ok.

Aku jemput korang semua masuk blog aku yang tak seberapa neyh...
Kalau nak baca, baca je la apa yang aku merepek kat sini.
Kalau tak suka, aku mintak maaf siap-siap..




4 comments:

Azira on 23 February 2011 at 18:53 said...

Good luck good luck!
Kite tak test lagi untuk subject forecasting. Tapi esok ada quiz 3 :)

P@Nd@_LoVeR on 24 February 2011 at 00:03 said...

thanx :) alhamdulillah test dh lepas..
lege gyler..hehehe~~

gudluck jg untk esok..

Azira on 24 February 2011 at 01:22 said...

He-he-he. Thank you thank you. Senang tak? Berpinar-pinar mata tengok banyak sangat numbers dan nak menghafal segala formula model-model tu... =.=''

P@Nd@_LoVeR on 24 February 2011 at 07:37 said...

welkem :)
Alhamdulillah senang...
formula dye lebeyh kurang je.. juz tukar ckit2..
yg pentg kene teliti n jgn careless taw.
hehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting