Wednesday, 22 February 2012

Oi Ehda, BERSYUKURLAH!!!

Alhamdulillah...
Result degree semester 3 aku telah selamat sampai ke inbox yahoo aku awal pagi tadi..


hmmmmm....
result yang tidak memuaskan hati aku...
Alhamdulillah still DL,
tapi aku tak peduli, aku nak cakap gak
sebab aku dah tak akan ambil subject computer science lagi.
ayat yang selama ni aku sentiasa tahan jangan sampai terkeluar dari mulut aku..
AKU BENCI + MENYAMPAH + TAK SUKA SUBJECT ITS410!!!
kerana satu subjek, GPA aku rendah!!!!!!!
(Balasan selalu ponteng class ni kowt.. hahahha~~)

Tapi SYUKUR ALHAMDULILLAH,
apa yang aku sentiasa minat 
A dan A+ dalam genggaman..
LUV YOU STATISTICS + MATHEMATICS!!!

p/s: to all my classmates, ak tak nak bgtaw result aku.. kira la sendiri... untuk minimal prediction korang, yg IS tu letak la grade pling rendah.. tq...

3 comments:

Cik Farz on 22 February 2012 at 08:22 said...

tahniah

P@Nd@_LoVeR on 22 February 2012 at 08:25 said...

thanx farah..

arel on 22 February 2012 at 16:51 said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting