Thursday, 13 January 2011

Jadual ACS1116A

Jadual oh jadual...
Aku rasa sem ni paling banyak tukar jadual kelas...
dalam masa 2 minggu dah bertukar sebanyak 3 kali!!

kenapa??
sebabnya ada je pertindihan kelas yang berlaku...
sampai naik pening kitorang...
tapi sepening-pening kitorang pun, lecturer yang buat jadual ni mesti lagi peningkan???
huhuhu~~

ok.. kat bawah ni jadual PERTAMA kitorang..
tapi tak pernah berkuatkuasa..
jadual ni keluar waktu kitorang beradi di akhir sem 5..
tapi berubah beberapa hari sebelum kitorang mendaftar untuk sem 6.




next, jadual KEDUA..
jadual ni merupakan jadual first yang kitorang guna...
walaupun jadual ni dah memadamkan sisa-sisa kegembiraan kitorang..
yerla waktu jadual first tu, hari jumaat tak ada class...
tapi jadual kedua ni, hari jumaat ada class.. bukannya satu, malah DUA!




yang ni pula jadual KETIGA kitorang...
hari Selasa memang SUPER DUPER penat!
class 8.00 pg sampai 6.00 petang.. (break 12-2.00)..
4-4 subjek belajar pada hari yang sama..
blogger-emoticon.blogspot.comsiriesly, kelas petang memang dah tak larat..
otak sangat penat... setan pun dah bergayut-gayut kat mata....blogger-emoticon.blogspot.com
yerla dari pagi asyik baca-kira-baca-kira!
tapi suka la jugak dengan jadual ni...
sebab hari isnin, rabu n khamis just ada 1 class je....




bila dah mula boleh terima kenyataan dengan jadual ketiga tu..
tiba-tiba muncul pulak jadual KEEMPAT!!
setakat ni macam belum boleh terima kenyataan lagi.
hari Selasa still kelas sampai pukul 6..
cuma mula lambat je..
hari Rabu langsung tak ada class..
hari khamis pulak class pagi n petang..
yang sakitnya, jumpa subjek yang sama (QMT 335) hari khamis pagi n petang!!




lepas ni???
tak tahulah ada perubahan lagi ke tak.....
tunngu dan lihat sahajalah nampaknya......

tapi nak tak nak terpaksalah redha dengan jadual yang the latest ni...
tak apa lah...
bersakit-sakit dulu, bersenang-senang kemudian...
sabar je.. lagipun insyaalah ni sem last before kitorang dapat genggam DIPLOMA....blogger-emoticon.blogspot.com

4 comments:

EKYN on 13 January 2011 at 19:19 said...

sama je ngn kitorg. HOHO. calculus kena belajar 2 kali hari khamis. huu. nyway, gudluck kak jiha. semoga part 6 sem ni dpt DIPLOMA masing-masing. amin :))

P@Nd@_LoVeR on 13 January 2011 at 20:36 said...

thanx ekyn... nak tak nak kene sabar je r.. dh tu yg ditetapkan..huhuhu~~
gudluck utk ekyn juga :)

AzwaZynal on 13 January 2011 at 21:39 said...

Good luck :) Semoga dapat ANC!

P@Nd@_LoVeR on 14 January 2011 at 18:29 said...

thanx k.azwa..
gud luck 2 u too.. :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

JIHA's WORDS Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by web hosting